Investeren in grond


Investeren in grond? 

In de huidige economische omstandigheden? Is dat wel verstandig? Wij zijn overtuigd van wel. Juist nu!

Maar, omdat een beeld nou eenmaal meer zegt dan duizend woorden, heeft Vastgoed Investeringen een introductiefilm laten ontwikkelen. In slechts 1 minuut en 11 seconden wordt uitgelegd wat investeren in grond interessant maakt. Nieuwsgierig? Bekijk dan onderstaand filmpje en overtuig uzelf.

Volgens het CBS neemt het bevolkingsaantal in Nederland nog tot 2040 toe, terwijl de huishoudens kleiner worden. Er zijn dus meer woningen nodig. Die worden nu niet gebouwd. Een forse inhaalslag is daarom onvermijdelijk.

Waardestijging Wij verwachten dat veel landbouwgrond in Nederland van bestemming moet wijzigen om bebouwing mogelijk te maken. Zo’n bestemmingswijziging leidt tot een enorme waardestijging van de grond.

Vroeger waren grondinvesteringen voorbehouden aan grondspeculanten en projectontwikkelaars. Dankzij een nieuw investeringsconcept zijn dergelijke investeringen nu ook bereikbaar voor particuliere en zakelijke investeerders.

 

Zelf investeren in grond: zo werkt het

Vierblad Onze partners selecteren betaalbare landbouwgronden waarin u kunt investeren. Doordat de gronden worden verkaveld, hoeft u als deelnemer niet de complete grond aan te kopen, maar kunt u investeren in een klein perceel (vanaf 1.000 m²).

Nadat er een bestemmingswijziging heeft plaatsgevonden, bieden onze partners de grond weer te koop aan. Als verkopende partij profiteert u van de waardestijging.

Meer weten? Vraag hier een brochure aan.