Bel-Me-Niet Register


Ik wil geen lastige telefoontjes meer.

U wilt geen lastige telefoontjes waarin men u aanbiedingen doet? Dat kan. De Stichting Infofilter heeft sinds 1 oktober 2009 een Bel-me-niet Register.

 

Wat is het Bel-me-niet Register?

Het Bel-me-niet Register is een lijst met namen en telefoonnummers. Dit wordt het blokkaderegister genoemd. Organisaties en bedrijven zijn verplicht deze lijst te bekijken. Ze zien in de lijst welke mensen niet gebeld willen worden voor aanbiedingen.

 

Hoe kom ik in het Bel-me-niet Register?

U kunt zichzelf makkelijk aanmelden via de website www.bel-me-niet.nl. Wilt u dat bepaalde organisaties of bedrijven u wél bellen? U wilt bijvoorbeeld wel gebeld worden voor een goed doel? Dan kunt u dat ook aangeven in het Bel-me-niet Register.

Bedrijven waar u al klant van bent, kunnen u nog steeds bellen.

 

Aanmelden kan op bel-me-niet.nl.