Over ons


Sinds 2005 houdt VGI Vastgoed zich bezig met de aan- en verkoop van strategisch gelegen grond in heel Nederland.

In 2005 begonnen wij met het zoeken naar interessante grondposities voor onze investeerders. Omdat veel van deze posities al in handen waren van grote projectontwikkelaars of bouwbedrijven, was het moeilijk om op deze krappe markt grip te krijgen. Dat veranderde doordat de woningmarkt tijdens de crisis haar dieptepunt bereikte. Daardoor waren veel gemeenten genoodzaakt hun bestemmingsplannen en visies te herzien, wat nieuwe kansen biedt om interessante grondposities aan te kopen.

Sinds 2011 werken wij samen met een beursgenoteerd advies- en ingenieursbureau. Dat zet zijn kennis en ervaring in op het gebied van planologie en grondonderzoek tijdens ons aankoopproces van nieuwe grondposities. Zo kunnen wij in heel Nederland percelen aankopen en vervolgens aanbieden en kunnen wij beter inspelen op uw specifieke wensen voor een investering in grond. Tevens werken wij in elke provincie samen met bouw- en ingenieursbedrijven, woningcorporaties, het kadaster en notariskantoren die zijn gespecialiseerd in de overdracht van grond.

Wij geven niet alleen advies aan investeerders en grondbezitters, maar adviseert ook op het gebied van vermogensbeheer en ATP:

Investeerders

Klik hier voor meer informatie.

Vermogensbeheer en ATP

Klik hier voor meer informatie.