Kwadijk: Realisatie 5 vrijstaande woningen in project Zeevangsdijkje


Aan het Zeevangsdijkje in Kwadijk realiseert Bart de Jong Projectontwikkeling uit Oosthuizen een vijftal vrijstaande woningen. De verkoop is onlangs van start gegaan en de eerste woning is reeds verkocht.

Het perceel met bouwval was lange tijd in het bezit van een andere projectontwikkelaar, die het vorig jaar aan Bart de Jong Projectontwikkeling heeft overgedragen. Nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, kan het vervolgtraject in gang gezet worden en begint Jonk Infra uit Kwadijk over maximaal 8 weken met het bouwrijp maken van het perceel.

Naar verwachting kan er dan in het najaar van 2018 begonnen worden met de bouw van de vijf vrijstaande woningen. Het bouwtraject wordt verzorgd door Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek en duurt naar verwachting tot rond de zomer van 2019.

Vijf woningen

Op het perceel is ruimte voor vijf ruime en vrijstaande woningen. De kavels variëren in grootte van 510 tot 646m². Alle woningen hebben vrij uitzicht over de Zeevangspolder aan de achterzijde en de Purmerringvaart aan de voorzijde van het perceel en prijzen variëren van €495.000 V.O.N. tot €675.000 V.O.N..

Ruimtelijk wonen

Niet alleen de groene omgeving doet ruimtelijk aan, ook de woningen zelf beschikken over alle leefruimte, met ieder minimaal 5 kamers en onbenoemde ruimten en prachtig landelijk uitzicht vanuit de vele raampartijen. Hoewel de voorkeur wordt gegeven aan het bouwen van de woningen volgens de huidige tekeningen, kunnen de woningen op verzoek, mits passend in het bestemmingsplan en de welstandsnota, aangepast worden in ontwerp, materiaalgebruik of afmeting. Ook diverse extra opties zijn bespreekbaar.

Project Zeevangsdijkje

De speciaal ontwikkelde website www.zeevangsdijkje.nl geeft uitgebreide informatie over de woningen, de ligging en de mogelijkheden. Voor meer informatie over deze woningen kan contact opgenomen worden met Sopar Makelaars in Purmerend.

Lees het hele artikel >>>


Bron: Groot-Waterland.nl, 11 maart 2018.